Newsletter

img SSL

FAQ

Produkter och legalitet

Om beställning, betalning och framsteg

Leverans

Fråga: Varför er produkt är så billiga?
Svar: Det finns ett hundratal skäl för det. Vi spenderar ingenting på marknadsföring, det finns inga skatter som behöver betalas när produkten kommer in i landet oregistrerad, tillverkare befinner sig i en skattefri-zon och produktionskostnader är lägre. Inget barnarbete användelse.

Fråga: Säljer ni firmaläkemedel eller gemensama piller?
Svar: Du kan hitta både gemensama läkemedel och firmavaror på vår hemsida. Alla gemensama objekt kommer att markeras som "gemensama" i din varukorg, även om varumärket används.

Fråga: Vilka läkemedel säljer ni?
Svar: Ge akt på avsnittet om produkerna på din webb-browser, en fullständig förteckning över läkemedel finns där. Vissa läkemedel anses vara kontrollerade ämnen och lagen kräver att innan dessa läkemedel kan mottagas måste Ni genomgå en fysisk undersökning, det betyder att vi inte kan sälja dem online . Sådana läkemedel är Valium, Lorazepam, Temesta, diazepam, klonazepam, Klonopin osv.

Fråga: Vad betyder Generisk?
Svar: Generisk betyder att man använder ett annat namn för samma ingredienser. Innehållet i pillret är absolut samma i vår gemensama versioner och finns i märkesvaran.

Fråga: Varför pillrets form och storlek skiljas på firmaläkemedlets?
Svar: Form och storlek skiljer sig på exakt samma orsak som var i ovannämnd frågan. Formen på pillret är också under tillverkarens upphovsrätt och producering av tredje personer kommer att betraktas som brott mot upphovsrätten.

Fråga: Vilken skillnad mellan de mjuka och hårda tabletterna?
Svar: Skillnaden beror på hur läkemedlet snabbt börjar verka (mjuka tabletter börjar verka snabbare än vanliga) och hur de mottas. Mjuka tabletter upplöses under tungan som ger tillåtelse för dig att ta alkohol eller mat före samlaget när man använder hårda tabletter är det inte rekommenderat att dricka.

Fråga: Vilket utseende har en förpackning?
Svar: Piller ligger i en eller flera tryckförpackningar som innehåller 10 tabletter varav dem. Alla beställningar omkring 60 piller levereras i enig packning. Stora beställninar kan delas med 2 paket och med 2 enstaka kuvert. Den andra del av en stor beställning kommer att levereras inom 3 dagar efter den första.

Fråga: Kommer ni att erbjuda flera produkter i framtiden?
Svar: Om du behöver en produkt som inte nämns på vår webbplats kan du meddela oss om den produkt som du är intresserad av och vi kommer att göra vårt bästa för att lägga till den i vårt produktsortiment så snart som möjligt.

Fråga: Vad händer när jag har gjort min beställning?
Svar: Din beställning skickas via vårt ordersystem till en legitimerad läkare som kommer att granska den information du har lämnat och godkänna eller avvisa din begäran.

Fråga: Vilka kreditkort accepterar ni?
Svar: Vi accepterar Visa, MasterCard, AmEx, Diners och JCB kort.

Fråga: När kommer mitt kreditkort att debiteras?
Svar: Ditt kreditkort kommer att debiteras så snart din beställning har behandlats och godkänts av vår faktureringsavdelning.

Fråga: Vad är er sekretesspolicy?
Svar: Vi är helt dedikerade att behålla din integritet och säkerhet. Se den nuvarande integritetspolicy i avsnittet där finns regler och villkor på vår beställningssida.

Du kan lita på att vårt online beställningssystem använder den senaste krypteringstekniken för att se till att dina kortuppgifter lämnas säkert och med högsta skyddsnivå. Alla våra datasystem genomgår regelbundna säkerhetskontroller för att säkerställa att vårt ordersystem skyddas på bästa sätt.

Fråga: Vad är er avbeställningspolicy?
Svar: Du kan avbryta din beställning innan ordern har levererats eller godkänts av läkare. Om beställningen redan har levererats eller godkänts kan vi inte avboka din beställning. Se den nuvarande avbeställningspolicyn i avsnittet där finns regler och villkor på vår beställningssida för mer information.

Fråga: Har ni någon åldersbegränsning?
Svar: Vi säljer inte våra produkter till personer som är 18-ålder eller mindre.

Fråga: Hur produkterna skickas
Svar: Vi erbjuder 2 olika leveransalternativ:

Frakt post: de paket som skickas med dessa posttjänster kan spåras av med det medföljande spårningsnummer efter att beställningen har skickats. Se Spåra dina paket för detaljer Internationell oregistrerad flygpost 2.

Fråga: Levererar ni över hela världen?
Svar: Ja, vi kan leverera över hela världen

Fråga: Vad händer om min beställning blir försenad pga tullen?
Svar: Om din beställning är försenad i tullen, informerar de dig om det. De begär mottagaren att komma och ge dem ett tillstånd att öppna paketet. Paketet granskas och ges till dig. Om du har några problem med att få din beställning meddela oss vanligt och kommer vi att försöka lösa problemet.

Fråga: Vad kan jag göra om paketet är skadat när jag mottager det eller om blev förlorat?
Svar: I detta fall skall du kontakta vårt supportteam och informera oss om problemet. Vi kommer att antingen skicka ett nytt paket eller återgå dina penga. Se våra regler och villkor sektion.