Lida Slimming Tea

Vi skickar Lida Slimming Tea med rekommendationsbrev och fraktsförsäkring under 4-7 arbetsdagar (12 euro för över hela världen frakt).

Information om Lida Bantningste

 

 

Om du önskar banta snabbt med Lida så beställ och köp Lida Slimming Tea .Lida Slimming Tea hjälper dig att minska din vikt snabbt och effektivt. En kopp av bantningste per dag är tillräckligt - du kommer att bli förvånad över hur snabbt dina kilo ramlade av. Lida Te är mycket god och bränner fett i ett ögonblick. Efter bara några veckor av att dricka te du kommer att bli en helt ny människa - utan att behöva följa efter en strikt diet schema. Den bantning te är blott tillgängligt genom att kontakta oss. Ta ett försök!

 

OBS: Det här läkemedlet fungerar olika för alla människor  dvs har olika effekt under behandlingsperiod.

 

 

Bantning med hjälp av örtte

 

Vi erbjuder dig en bantningsörtte som du kan uppnå förväntat och fantastiskt resultat mycket snabbt. Smaken är härligt aromatisk.

 

Lida Slimming Tea är tillverkat nämligen för snabb viktminskning. Den tar upp fettavlagringar och toxiner. Tack för tekonsumering elimineras  underhudsfett och därmed optimeras lymfflödet. De kilona kommer att smälta bort och talgbildandet normaliseras.

Lida Slimming Tea innehåller de optimerade kombinationerna av essenser för att stödja viktminskning. Subkutant fett kommer att tas bort från mag-tarmkanalen och lipidmetabolism förstärks för att hjälpa till att få en attraktiv form. Effekten av Lida Slimming Tea är helt fantastiskt.

Så här tas toxiner bort också ur kroppen. Matsmältningssystemet kommer att rensas effektivt som kommer att förhindra förstoppning.

Lida viktminskningsörtte är särskilt lämpligt för personer som lider av fetma eller övervikt. Kvinnor som är överviktiga efter förlossning, eller människor som inte kan gå ner i vikt genom kost eller motion kommer att kunna uppnå tydlig framgång genom att dricka detta örtte. Människor som är jämt överviktiga och de som brukar gå upp i vikt igen efter att ha förlorat den kan också dra nytta av denna bantning te.

Det är lämplig för människor från 18 till 60 åldersgrupp.

 

Tillerkänns prestandastandard GB/1759-2002

 

Drick bara en kopp av Lida Slimming Tea per dag.

 

 

Du bör brygga te enligt följande:

 

Brygga te med 200 ml vatten och låt det vara i 5 minuter så att den kan utveckla sin fulla arom och effektivitet. Vår rekommendation för att njuta av te: placera ett tefat eller en liten tallrik ovanpå koppen medan den branter att njuta av varmt te. Du kan använda en enda tepåse bara tre gånger.

 

För en långvarig smak behövs varje påse vara individuellt förpackad i en genomskinlig film och arom förseglas. Detta garanterar att nöjet upplevt när man dricker det är en långvarig sak. En påse innehåller 10 g av Lida Slimming Tea.

 

Du bör förvara te torrt och kyldigt. Det bör hållas borta från ljus och oåtkomligt för barn. Om allting gå bra med det då kan man använda Lida Slimming tea  för 36 månader.

OBS: te rekommenderas inte för:

* Kvinnor som är gravida eller ammande

* Människor som lider av hjärt-och kärlsjukdomar

* Lamliga patienter

 

Närnigsinnehåll (per 500 mg)

Fett: 0 g

Protein: 0 g

Kolhydrater: 0 g

Natrium: 14 mg

Kalcium: 30 mg